lauantai 15. heinäkuuta 2023

Heirate mich... Silly videos, sorry not sorry 11723: fanifiktiosta, Dynastiasta, Bertolt Brechtistä ja härmäläisistä heinäladoista, Klaus Kinskin erotomaniasta ja Rammsteinin Frau Schneiderista:


Heirate mich... Silly videos, sorry not sorry 11723: fan art, fänitaidetta ja höpsöttelyä; fanifiktiosta ja mm Dynastiasta: fanifiktiosta, Dynastiasta, Bertolt Brechtistä ja härmäläisistä heinäladoista, Klaus Kinskin erotomaniasta ja Rammsteinin Frau Schneiderista: Kun kimaltelevan Dynastian pahis eli valtaa pitävä itsenäinen nainen Alexis Colby ( roolissa upea syöjätär Joan Collins, joka tiesi täsmälleen miten tehdä roolin  ) kirjoitti Rashid Ahmedin nimeä päiväkirjaan tai hesarin kulmaan, niin katsoja heti tiesi, millaisesta ihastuksesta oli kyse. Muistan kohtauksen yhä, vaikken Rashidia muistakaan. Voi katsoa Dynastia wikistä. Ja miksi Alexis kiinnostui tuosta pohatasta kun rinnallaan oli könsikäs Dexter. Jaksoissa 82-83 Dexter saa selville, että Alexis on pettänyt häntä. Alexisille se oli juoni sabotaasille Blake Carringtonia, eksäänsä kohtaan... Jotakin tuonne päin Wikipediakin muisteloi... Miksi tämä tuli mieleen, jaaha. Ja Frau Schneider on taas joutunut honeymoon, kuherruuskuukausi-kuviini... eli Rammsteinin rumpali DOOM on joutunut näihin kuviini ja Rammsteinin Heirate mich ( marry me, mene kanssani naimisiin ) laulun sanat tarkoittavat, symboloivat vallan jotain muutakin tarinaa. Olen käynyt toukokuun lopulla Rammsteinin keikoilla Hellsingin Stadionilla. Ja ollut myrskyn silmässä. Ja tiedän, missä seison. Kirjoitinkin paljon aiheesta, ja aiheen vierestä. Että enää ei voi käyttäytyä kuten Bertolt Brecht, joka oli tietenkin antifasisti, kuten Rammsteinitkin ovat vanhoja itäsaksalaisia gootteja ja punkkareita, ja siis luonnostaankin antifasisteja. Mutta Brecht varasti Hella Wuolijoelta näytelmän/näytelmään sen minkä kerkesi siltä kun vei suomalaista hameväkeä heinälatoon... Enää ei voi käyttäytyä kuten Klaus Kinski, eli taiteilijan pitää ottaa vastuu myös kulissien takana tapahtuvasta toiminnasta. Itse toki rakastan Kinskin elokuvia, ja jopa erotomaanista elämänkertaa, jota paljonkin luin 90-luvulla. Jolloin Rammstein syntyi. 






Lainaus Rammwikistä

  • The working title for this song was Kinski because the song uses a riff from the Magdalene Keibel Combo song Klaus Kinski. According to the GEMA database, another working title was Heirate mich in Berlin.
  • The song didn't have a chorus until the band began the production for the album. "For Rammstein it wasn't anything weird. They didn't think in choruses, it was the guitars that played the chorus. It was one of the first concepts they had. I didn't understand a thing, just explained what a cool song they had, but not having a chorus is a big anticlimax." - Jacob Hellner[2]


" Links 2-3-4 (Vasen 2-3-4) on Rammsteinin kymmenes singlejulkaisu. Sille on tehty myös musiikkivideo jossa näytetään, kuinka termiitit hyökkäävät muurahaiskekoon. Henkiin jäävät muurahaiset marssivat tämän jälkeen kostamaan termiiteille ja tappavat ne. " wikipedia
Kovin fasistiseksi väitetty biisi perustuu hyvinkin antifasistiseen solidaariseen säkeeseen, meillä tunnettu Siis vasen yks kaks, siis vasen yks kaks:

" Kappaleen ”Links 2 3 4” kertosäe perustuu kuitenkin kaikista mahdollisista vaihtoehdoista juuri vuoden 1934 ”Ein­heitsfrontliediin” (suom. ”Yhteisrintama”), jonka sanat ovat Bertolt Brechtin käsialaa. "
Bertolt Brecht varasti Hella Vuolijoelta sen minkä kerkes siltä kuin johdatti paikallista hameväkeä tsekkaamaan heinälatoja.... Mutta tärkeintähän on antifasismi! Tämäkin muisto minulta, ihan rakkaudella sanottuna, mutta rammstainmaisesti tarkoittaen kumpaan suuntaan. Paitsi ei äärimmäisenä oikealle, pthyi olkoon. 

Wikipedia: "" Links 2 3 4 " (kirjoitettu myös " Links 2-3-4 "; englanniksi: "Left 2 3 4") on saksalaisen Neue Deutsche Härte -yhtyeen Rammsteinin kappale . Se julkaistiin toisena singlenä heidän kolmannelta studioalbumiltaan, Mutter , 14. toukokuuta 2001. Se on poliittisesti ladattu kappale, joka pyrkii yhtyettä vastaan ​​esitettyihin varhaisiin natsisyytöksiin paljastamalla , että he ovat poliittisesti vasemmistolaisia . Kappale oli 40 parhaan hitin joukossa Saksassa, Itävallassa ja Suomessa. " Torille!

Tässä kuvassa pidän oikeasti sinistä ruusukimppua sylissäni
Ja Frau Schneider on taas joutunut honeymoon, kuherruuskuukausi-kuviini...

Let it snow, let it snow:

Ei niin onnistunut, varsin leukava lovekuva:
Juutuupista: Heirate mich · Rammstein Herzeleid ℗ 1995 Vertigo/Capitol, a division of Universal Music GmbH Released on: 1995-09-24 Producer: Jacob Hellner Producer: Carl-Michael Herlöfsson Studio Personnel, Mixer: Ronald Prent Composer Lyricist: TILL LINDEMANN Composer Lyricist: PAUL LANDERS Composer Lyricist: DOKTOR CHRISTIAN LORENZ Composer Lyricist: CHRISTOPH DOOM SCHNEIDER Composer Lyricist: OLIVER RIEDEL Composer Lyricist: RICHARD Z. KRUSPE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.