maanantai 25. joulukuuta 2017

Omakuvia hallan aikaan 2015

as an artist I have been taking portraits and self portraits, selfportraitsz ever since 1981, with pocket camera and cameras. In year 1988 I had my first system camera. In 2003 I had my first digital camera, and 2008  I had my first digital system camera. In 2015 I had my first Maxwell Smart -phone ;)

I have used lots of cameras in several jobs in magazines and news papers, library too.

We make our old analogical film photography into digital, that includes negatives and slides, too. It is wonderful and unique to peep into photos from our family and relatives from 1940´s and 1960´s. And share. That´s remarkable for history, village history and cultural history.

Omakuvia olen ottanut vuoden 1981 jälkeen. Muutaman ;) Nyt käytän häsää issuli. Minua huvittaa kun taiteilijan muotokuvat ja / tai omakuvat, joita otan kameroilla ja puhelimella ja jaan Flickrissä tai Instassa pidetään näpläämisenä, kuvavirtana jne. Ns suuri yleisö tuomitsee valokuvien ottamisen turhana räpsimisenä jne. No hevon v minä siitä / niistä välitän. Joka kritisoi digikuvausta epäaidommaksi versus filmikuvaus ei näköjään ole nainen jolla on naisen euro.

Resessanssi-ihmisenä ja luovana toimijana monella alalla toivotan tervetulleeksi monenlaista aparaattia, ja ohjelmaa. Osan kuvista otan dokumenttina tilanteesta, kuten teatterissa on tuotantokauden avajaiset, joissa makupaloja tulevista esityksistä. Dokumentointi on kätevää ja nopeaa myös mielenosoituksissa joita pidetään rauhan ja tasa-arvon puolesta. Luonnontuhoamista vastaan. Taidetta teen monenlaista. Photoshoppia opetin vuonna 1998, joten se on silloin tällöin kulkenut mukanani. Käytän myös monenlaista muutakin ohjelmaa.halla sekä lisää näitä hallan ja halloweenin aikaisia kuviani vuodelta 2015: Halla and my other selfportaitzs:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti